Ville Itälä

Euroopan parlamentti on hyväksynyt Ville Itälän (kok.) Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäseneksi. Parlamentin suuri enemmistö äänesti Itälän puolesta. Toimii Euroopan parlamentin jäsenenä. In place of: Jouko Laxell /kok. Ammatti / arvo: varatuomari. Valtioneuvoston jäsenyydet: pääministerin sijainen. Kokoomuksen entinen puheenjohtaja Ville Itälä, 60, taistelee nykyisin korruptiota vastaan Brysselissä – ”Tämä on paras työpaikka, missä olen.

Ville Itälä

Continue Reading Ville Itälä

Britakakku Historia

Marengilla hunnutettu britakakku on parhaimmillaan, kun täytteenä on Vaikka klassikkokakun resepti on monella tiedossa, sen historiasta on. Ulkoministeriön mukaan Ruotsista tullut Pinocchio-kakun resepti olisi nimenomaan Britan taustalla. Legendan mukaan suomenruotsalaisessa kartanossa keittäjätär nimeltä Brita ryhtyi valmistamaan kyseistä kakkua. Brita antoi nimensä kakulle, koska Pinocchion tarina oli hänen mielestä liian surullinen. Britakakkua rakastavat kaikki. Se on yhtä aikaa rapsakka ja pumpulin pehmeä, makea ja raikas. Ja aina sesongissa! Britakakku on perinteinen.

Britakakku Historia

Continue Reading Britakakku Historia

Helico Bakteeri

Helikobakteeri on suurella osalla oireeton, mutta 10–20 prosentilla tulehduksen kantajista se johtaa vuosien myötä maha- tai pohjukaissuolen haavan. Helikobakteeri elää mahan limakalvon pinnalla. Sen esiintyvyys on vähentynyt Suomessa hygieenisten olojen paranemisen myötä. Voiko helikobakteeri tarttua seksissä? Ja jos sen tartuttaisiin jollekkin lapselle paranisiko se sillä lapsella itsellään vai voisiko lapsi saada.

Helico Bakteeri

Continue Reading Helico Bakteeri

Teneriffa Kohteet

Teneriffan saarikierros rantakylistä sisämaan kaupunkeihin. Teneriffa on Kanariansaarten suosituin lomakohde ja siellä on useita. Playa Paraiso – rauhallinen rantalomakohde ja RIU-hotelli perheiden makuun. Teneriffa Lomakohteet. 5 matkakohdetta lajiteltuna. Apollomatkat suosittelee.

Teneriffa Kohteet

Continue Reading Teneriffa Kohteet

Juhannuksen Menoliikenne

Tältä näytti juhannuksen menoliikenne. IL-TV. Tieliikennekeskuksen päivystävän päällikön Juha Alikoiviston mukaan liikenne on ollut sujuvaa. Juhannuksen menoliikenne on ollut Mikkelin seudulla torstaina huomattavasti rauhallisempaa aiempiin juhannusaatonaattoihin verrattuna. Juhannuksen menoliikenne on alkanut rauhoittua, kerrotaan Tampereen tieliikennekeskuksesta. Autoilijoita on maanteillä yhä normaalia.

Juhannuksen Menoliikenne

Continue Reading Juhannuksen Menoliikenne

Pelle Ilmiö

Klovni-ilmiö laajenee: Pelottelua myös Helsingissä, Tuusulassa pelleryhmä hyökkäsi veitset käsissään naisen eteen. Hiljattain maailmalta Suomeen rantautunut. Mustiin pukeutunut pelle ilmestyi pojan näköpiiriin, kun hän oli palaamassa kotiinsa Pelottava ilmiö tuli jo Satakuntaan – Klovni seisoi öisellä tiellä Luvialla. Viime syksynä maailmalta Suomeen rantautunut klovni-ilmiö vaikuttaa Se-​kauhuelokuvaan, jonka keskiössä on ihmisiä murhaava pelle.

Pelle Ilmiö

Continue Reading Pelle Ilmiö

Hooli

Hooli Oy on Pohjois-Suomessa toimiva kuljetus-, bioenergia-, satama- ja logistiikka-alan yritys. Konsernin toimialaan kuuluvat mm. lämpöenergian myynti,​. Hooli Oy on Pohjois-Suomessa toimiva kuljetus-, bioenergia-, satama-, ja logistiikan-alan yritys. Konsernin toimialaan kuuluvat mm. satamanosturit ja. Katso foromaderatorneada.com:stä yhtiön Hooli Stevedoring Oy () yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Hooli

Continue Reading Hooli

B Kortti

CAP-Autokoulusta b-ajokortti alkaen €. Monta syytä, miksi suorittaa B-kortti CAP-Autokoulussa! Meillä saat kortin sovitusti, ilman ylimääräistä säätöä. B, B/96 ja BE. B. Ajoneuvot, joiden kokonaismassa on enintään 3 kg ja jotka on suunniteltu ja valmistettu kuljettamaan kuljettajan lisäksi enintään. Lopullinen ajokortti saapuu postissa. Ajokokeeseen soveltuvat ajoneuvot. Vetoautona B-luokan ajoneuvo (kokonaismassa enintään kg).

B Kortti

Continue Reading B Kortti

Piian Tupa

Kahvila-ravintolat soita ja pyydä tarjous! Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen Kahvila Ravintola Piian Tupa Oy taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu! Kahvila Ravintola Piian Tupa Oy. Matkahuollontie 2 Kuru. Puhelin. Perustiedot. Y-tunnus. Toimiala. Kahvilat, Kahvila-ravintolat. Hae reitti.

Piian Tupa

Continue Reading Piian Tupa

Elohopea Sulamispiste

Historiassa elohopea ja sen vaarat on tunnettu pitkään. Jo foinikialaiset käyttivät elohopeaa värjäämiseen. Sitä kaivettiin kaivoksista, kunnes huomattiin että. Seuraavassa luettelossa on tärkeimpiä elohopean kemiallisia ja fysi- kaalisia ominaisuuksia (1). sulamispiste kiehumispiste tiheys liukoisuus veteen. -​liukoisuus 1. Eivät suinkaan kaikki. Elohopean sulamispiste vaan on niin alhainen, C, metallien joukossa se on eräs poikkeus muttei suinkaan kaikkien alkuaineiden.

Elohopea Sulamispiste

Continue Reading Elohopea Sulamispiste